A projekt szervezeti felépítése, az egyes szervezeti egységek feladatai PDF Nyomtatás E-mail
A Projektszervezet bemutatása

 

Miskolci város villamosvasút fejlesztésének projektgazdája a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata (MMJVÖ), konzorciumban az üzemeltetést végző Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-vel (MVK Zrt.). A konzorcium vezetője az Önkormányzat.
A projekt megvalósítási szakaszában az alábbi szervezetek érintettek:

  • a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, mint kedvezményezett, projektgazda
  • MVK Zrt., mint kedvezményezett
  • a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt., amely 100%-os mértékben az Önkormányzat tulajdona, és a kedvezményezett MVK Zrt. tulajdonosa.


A kedvezményezettek (Önkormányzat és MVK Zrt.) a pályázati csomagban meghatározott konzorciumi megállapodásokat megkötötték a projekt megvalósítása érdekében. Az elsőt a pályázat benyújtására kötötték a felek, a másodikat, sikeres pályázás esetén, a támogatásban részesített projekt megvalósítására. A második szerződés hatályba lépésekor az első szerződés automatikusan hatályát veszti.
A projekt megvalósításának időtartamára a feladatok elvégzése érdekében, ideiglenes szervezetek és szervezeti egységek kerültek kialakításra.
A projektszervezetet a projekt méretének és sajátosságainak megfelelően szükséges kijelölni, és meghatározni feladataikat. A projektszervezet kialakításának főbb szintjei:

  • stratégiai szint,
  • projekt menedzsment szint,
  • operatív végrehajtási szint.

A letölthető teljes dokumentum itt található.

 

 
Share
Új Szechenyi tervEuMagyarország megújul