Kedves Miskolci Közlekedők! PDF Nyomtatás E-mail
2008. április 01. kedd, 16:38

Flesko Gábor a projekt igazgatójaA Nagy Villamos Projekt életünkben jelentős változást fog eredményezni. Örömmel tölt el, hogy együttműködve valósíthatjuk meg a mai legmodernebb technikai színvonalat képviselő, az új és a megújult pályáján halkan suhanó miskolci villamost, amely észrevétlenül szívünkbe zárja magát és úgy érezzük, hogy nélküle már el sem képzelhető a mindennapunk.

A projekt szakmai irányítójaként teljes meggyőződéssel állítom, hogy a megépülő zaj- és rezgéscsillapított sínágyazaton közlekedő, halk üzemelésű, modern formájú, alacsonypadlós járműszerelvények együttes környezeti terhelése a maihoz képest lényegesen kevesebb lesz.

A Miskolci Nemzeti Színház, a Zenepalota, az Árpád utcai lakóházak, a Máltai Szeretetszolgálat közvetlen közelében pedig a pálya vasbeton szerkezete is külön zaj- és rezgéscsillapítással kerül megépítésre.

A járművek utasterük kialakításával, tájékoztató és biztonsági berendezéseikkel, esztétikus külső és belső megjelenésükkel utasaink kényelmét és elégedettségét hivatottak szolgálni. Az alacsonypadlós kivitel, a belépési szintre épített széles megállók a gyors utascserét, ezáltal az utazási idő csökkenését eredményezik.

Kitűzött céljaink elérése és feladataink megvalósítása során számítok az Önök előremutató, segítő együttműködésére.

Tisztelettel:
Fleskó Gábor
projektigazgató

 
Share
Új Szechenyi tervEuMagyarország megújul